Make your own free website on Tripod.comPRODUK V RICH

1) Portal Pengiklanan: Portal Pengiklanan adal satu tapak periklanan yang disediakan oleh syarikat untuk anda mengiklankan perniagaan anda seperti, sekiranya anda ingin menjual kereta, barang kosmetik dan lain-lain anda boleh mengiklankan dalam Portal ini.

Portal ini adalah merupakan salah satu alat untuk kita memasarkan atau memperkenalkan perniagaan dengan lebih cepat dan kos yang lebih murah.

2) Bulk SMS sistem: Dengan adanya sistem ini anda dapat menghantar 1 sms kepada 50,000 pelanggan /kawan dalam satu masa dengan kos yang murah dan berkesan.Setiap SMS anda dikenaka RM0.10 sahaja.

3) Info on demand: Dengan adaya sistem ini anda boleh menghantar atau menanyakan ape-ape maklumat yang anda ingin tahu seperti bonus,haraki dan lain-lain lagi.Ini memudahkan anda mendapat maklumat dengan segera dengan menggunakan handphone tanpa merujuk internet.

4) Minyak Wangi: Sebagai hadiah.

Minyak Wangi yang dihasilkan ini mempunyai kandungan vitamin yang tinggi, baik untuk kulit. Bahan mentah dan cecair kompoun organic diimport dari Jepun, manakala process campuran, menggunakan pelarut yang bersifat organic. Hasilnya adalah minyak wangi aromatheraphy yang dijamin halal. Pelanggan boleh memilih mana-mana haruman yang dikenali ramai dari produk berjenama seperti Dunhill, CK, Tommy, Polo dan lain-lain.

5) Susu Kambing V RICH: Tidak mengandungi protein kompleks ( alpha-casein & beta-casein ) penyebab utama alahan. Kandungan gizi susu kambing lebih tinggi berbanding susu lembu protein 2.1 kali ganda, zat besi 2.0 kali ganda, vitamin a 3.8 kali ganda, kalsium 2.2 kali ganda, potassium 2.1 kali ganda, garam galian 2.0 kali ganda & selenium paling tinggi berbanding semua jenis susu. Proses pencernaan hanya memerlukan 20 minit sahaja berbanding susu lembu yang memerlukan 2 jam.ada persamaan seperti susu ibu iaitu PH susu kambing juga bersifat alkali.page views: ###